Ryan Air

20 maj

I dag blev det 3 retsmøde afholdt i arbejdsretten i sagen om konflikt retten mod Ryan Air

Ventetiden er ulidelig, men det er betingelserne ! Ryan udnytter alle muligheder for at trække afgørelsen i langdrag og benytter sig af de muligheder Den Danske Model giver dette utiltalende selskab. ( sjovt nok den Danske Model som Ryan ikke anderkender)

Ryan Air advokater stævner gud og hvermand,  b.la. andet er klubben stævnet i byretten og kører selvstændigt.

Et selskab med deres moral, giver os ikke søvnløse nætter.

Dagens arbejdsrets møde, var i den positive afd. Retten afgjorde at Ryan ikke får lov til at få afgjort deres sag i EU, men skal afgørelses i arbejdretten og som vi har forstået, falder afgørelsen den 15 Juni. Vi har fået oplyst at i en så stor principiel sag er der mulighed for at arbejdsrettens 3 højesterets dommere den 15 juni ønsker at fremsende afgørelsen skriftligt, sådanne skriftlige afgørelser kan normalt trække ud i op i 5 dage. Afgørelsen i arbejdsretten afgives af højesterets dommere og kan derfor ikke appelleres.

Når en positiv dom er afsagt kan en lammende konflikt mod Ryan Air indledes, ligeledes kan de varslede sympatikonflikter indledes. Det bliver en kamp, som vi kommer til at vinde, vi har den danske lønmodtager, kommuner og amter og politikkere på vores side. Vi forventer og forbereder os på alle mulige krumspring fra Ryans side.

Klubben skal den 21 maj til møde med vores advokater og fremkommer der nye oplysninger, offentligører vi det her på siden.