Møder

Kære kollegaer

Vi har i dag været til møde nummer 2 vedrørende overtallighed. Det er at presse citronen, at kalde disse møder forhandlingsmøder.

?

Efter dagens møde er antallet af fuldtids-opsigelser landet på 285 i stedet for de oprindelige 331. Det samlede antal hoveder er dermed reduceret fra 387 til 340. Som nævnt tidligere benyttes SIFU-aftalen.

Vi har afsøgt muligheden for ekstra orlovsmuligheder, dette er blevet afvist af virksomheden. Vi afsøger stadig muligheden for en jobbank med ordentlige aftaler for de afskedigede kollegaer.

Når forløbet med afskedigelser er afsluttet, går vi til næste skridt som omhandler de kollegaer, der er tilbage. Der vil stadig, ifølge prognoserne SAS har fremlagt, være en stor midlertidig overtallighed blandt de tilbageværende. Dette forventer vi at skulle håndtere i fællesskab

Derudover er vi blevet præsenteret for, at ledelsen arbejder med et fremtidigt setup, der hedder ”alle hjælper alle og alle skal kunne det hele”.

Vi vil en af de næste dage informere lidt om de ekstraordinære muligheder der vil være i form af uddannelse og omskoling af de afskedigede kollegaer.

Vi vil naturligvis sende alt andet relevant information ud løbende.

Mvh. Klubben