Lidt div. nyt

11 mats

Klubben har været nede og hilse på de nye kollegaer, de er ansat på 50% med kontrakt til 1 Oktober, det er nogle rigtig gode og friske kollegaer og skal i af med nogle vagter, er de friske til at hjælpe.

Den 10 Marts blev det aftalt at minimum 10 stk 75% kollegaer bliver opnormeret til fuldtid.

HOT NEWS, vores sms service, med aktuelle nyheder fra klubben, har nu over 500 brugere, hvis du vil tilmeldes servicen, så kik over på klubkontoret ved lejlighed.

Klubbestyrelsen afholder på torsdag 17 marts, med vores faglige kollegaer i Norge og Sverige, dagsorden bliver et evt. fremtidig frasalg af SGH.

Klubbestyrelsen har afholdt indledende møde med vores faglige kollegaer i Aviator. Vi har bedt Aviator faglige kollegaer, (og det er allerede sket), om at stille de samme 48 spørgsmål til deres ledelse, som vi har stillet til vores ledelse.

Klubben har indkøbt et ultralyd / laser / strøm apparat og Ivan kan derfor udvide og forbedre sit arbejde med f.eks. behandling af småskader / muskelømhed / pollen allergier / hælsporer / tennis albuer og en del andre ulemper. Omtalte apparat som er indkøbt er top professionel udstyr og er for alle i KR. ( man behøver ikke at have nøgle til motionen). Kik over og skriv jer på behandlings listen. Vel mødt.