Lokal overenskomst forhandlinger

Eks. Arb. Klub 30 sep.

Mandag. d.29 og Tirsdag d. 30 var klubben samlet med ledelsen i forsøg på at opnå et resultat, som begge parter kunne være nogenlunde tilfreds med, alternativt et forlig som vi med god samvittighed kunne sende ud til en afstemning, med vores anbefaling. Dette mål / håb nåede vi ikke !

Vi har efter vi modtog en opsigelse af 5 lokalaftaler, fået præsenteret ledelsens ønsker for en ny lokaloverenskomst, disse ønsker har vi ikke kunnet accepteret.

I stedet er klubben fremkommet med sine ønsker for en ny lokal OK, herunder 29 ønsker som blev formuleret på et bestyrelse og talsmands seminar, tidligere på året.

Som vi er forpligtiget til, kan vi ikke oplyse om detaljer fra forhandlingerne, andet end vi stadigvæk ( efter vores mening ) på afgørende punkter er langt fra hinanden.

Det positive budskab er at der er aftalt et nyt møde på fredag den 3 oktober.

Status er at ledelsen på eget initiativ har forlænget opsigelsen af de 5 lokal aftaler med udgangen af Oktober md. hvis der inden den dato ikke er enten indgået en tilfredsstillende aftale med os, som vi kan sende til afstemning eller endnu en udsættelse af opsigelsen, træder industriens hovedoverenskomst i kraft.