Frokostaftalen igen igen

Eks. Arb. Klub 19 sep.

Udgivet 21. februar 2014 | Af Eks. Arb. Klub | Rediger

Der findes 2 regler, når frokosten skal afvikles !

1. Frokost startes tidligst 3 timer og senest 5 timer efter indmøde !

2. Kantine/cafe skal være åben ! 

Ud over disse 2 regler skal det tilstræbes at sende kollegaerne afsted i den rækkefølge de indmøder, altså dem, der møder tidligst, går tidligst til frokost osv.

Hvis man går ind under vores aftaler her på hjemmesiden, står der korrekt, at  kollegaer på aftenvagten kan afvikle frokost allerede 2 timer efter indmøde, det var en lokalaftale der blev lavet da vi havde SQ.

Imidlertid har ledelsen den 2 marts 2011 tilkendegivet at denne 2 timers regel ikke mere er gældende, ( planner er informeret om dette på mail den 2 marts. )

Det er klart at hvis der igen kommer kunder til SGH, hvor 2 timers reglen kan smidiggøre trafik afviklingen, har firmaet mulighed for den fleksibilitet, skulle dette være tilfældet vil der blive informeret særskildt om det.

Det er klart at kollegaerne i samarbejde med planneren, kan lave aftaler på dagen, der dispenserer for ovenstående. eksempelvis kan kollegaer og planneren i fællesskab aftale en ny ekstra frokost på et senere tidspunkt, ligesom planneren har mulighed for at give spisebon.