2 ekstra strenge på aftenholdet

Eks. Arb. Klub 13 Nov. 2013

I gennem længere tid har klubbens tal for belastninger vist at aftenskiftet ligger omkring 20% højere i belastningen i forhold til dagskiftet.

Dette er påpeget til ledelsen ved mange lejligheder, det er derfor glædeligt at firmaet nu har lovet at der tilføres to ekstra stenge på aftenskiftet.

Disse 2 strenge ( 4 mand ) har ifølge ledelsen, med undtagelse af en´ aften, været tilført aftenskiftet i et par uger. Da disse 2 strenge ( 4 mand ) ikke nødvendigvis fysisk behøver at være tilstede på aftenholdet stue på C- fingeren, har det været svært at gennemskue hvor de er.

Derfor er det den 13 november, aftalt med ledelsen, at PM for aftenholdet, skriver firmaets aktuelle behovstal for 14 dage af gangen, på aftensholdets Lean tavle, derefter skulle man så, ved en kontrol kunne tælle sig frem til det aktuelle antal strenge i AROS.

Ikke alle stuer kan se det samlede antal strenge i AROS, men feks. på COD stuen kan man se alle AROS strenge, ligesom man kan kontakte planneren for at høre det aktuelle antal.

Klubben vil gerne kontaktes, hvis der skulle vises sig at være uregelmæssigheder i ovenstående.