70 års fødselsdag

Klubbens 70 års Jubilæumsfester 27/8/2016 og 3/9/2016

Kære kollegaer og andet godtfolk, så er der gået 5 år siden sidste fest og nu er det tid igen. Det kommer igen til at foregå på hotel Scandinavia.
Det er som altid muligt at få sin ægtefælle/samlever/kæreste med mod en symbolsk betaling på 250,- kr. Det er ikke tilladt at tage en kammerat med……
Billetsalget starter 2/5/2016 kl. 11.00 på klubkontoret.
Der vil være billetsalg hver dag i klubbens åbningstid 11.00-13.00 dog er der åbent til kl 16.00 hver onsdag. Aften og nathold vil få mulighed for at købe billetter på specielt aftalte tidspunkter.
Der er selvfølgelig dresscode, pænt festtøj, da det er en stor fødselsdagsfest.
Hvis der er yderligere spørgsmål så kontakt klubben på 32324096 i klubbens åbningstid, eller kom over forbi kontoret.
Der er aftalt med hotellet at der vil være mulighed for at booke en overnatning, links til bestilling kommer snarest. Prisen for værelset er 620,- kr. Og vi har fået 50 værelser, og kan ikke få flere da alle øvrige værelser er lejet ud. Så det er først til mølle princippet der gælder her. Der er ligeledes en frist for hvornår værelset skal være booket. Parkering er gratis for dem som kører selv.

Ved afhentning af billetter for kollegaer, kræves en underskrevet fuldmagt, med navn og lønnummer på både den der afhenter og den pågældende kollega man henter for.

Hilsen festudvalget.