Med ønske om et fantastisk 2016

23 december

Klubben takker kollegaerne, for et fantastisk / udfordrere 2015.

Et år hvor vi er rykket mere og mere sammen,i takt med besparelser og sorte skyer i form af salg, Outsourcing og / eller salg af aktier.

Vi kæmper for SAS, vores arbejdsplads, trods mange års konstante nedskæringer på alt muligt, så kæmper vi fortsat for SAS, vi kæmper fortsat mod social dumpning, i form af amoralske flyselskaber, hvis aktiviteter resulterer i en underminering af det Danske model.

Vi bliver støttet af flertallet af arbejdspladser i hele Europa, vi bliver støttet af flertallet af politikker, i kampen for at bevare danske værdier på danske hænder.

Senest har SAS meddelt at de ønsker et delsalg af SAS, i form af salg af vores arbejdsplads SGH,som vi desværre allerede har set resultatet af andre steder og dette til trods for, at hverken vores politikkere eller andre aktie ejere forlanger det.

Når vi igen og igen sætter spørgsmåls tegn til dette, til vores øverste ledelse, er det eneste svar : Vi ønsker variable omkostninger !

Variable omkostninger, hvad er det, der ønskes? vi har i årene med store vanskeligheder, rykket sammen om SAS, vi har indledt aftaler om medarbejder betalt ferie uden limit ( i virkeligheden arbejdsdeling ) vi har uddannet os i sløje perioder, og vi har arbejdet over, når SAS har ønsket dette.

Ønsker SAS flere variable omkostninger, så snak med os ! Vi er klar !

Vi er en arbejdsplads med ansatte der bliver her et helt arbejdsliv, vi har set ledelse komme og gå, tit med forskellige strategier, nu er det salg af værdier, der er ” oppe i tiden ”

Vi lever af vores kunder, vi arbejder på højtryk når resten af Danmark holder ferie, det gør vi gerne og det fortsætter vi gerne med, men værdsæt vores indsats SAS ledelse, istedet for at se os som en belastning.

Kunder kan kun blive tilfredse, hvis firmaets ansatte har et trygt og godt arbejdsliv.

Med denne “hilsen” till SAS ledelsen, siger vi bare :Vi er klar,! tag i mod det, for vores arbejdsplads skyld – for Danmarks skyld – for vores kunders skyld

For os der i dagligdagens betjener alle vores kunder, med de udfordringer vi ser hver dag :

Øget belastning – korte connection tider –  kantinens åbningstid – afvikling af frokost,- Aros – dårlig familie mønster – uhensigtsmæssige tørne – ombygninger af lufthavnen – trange forhold – trods dette og meget andet, er vi fortsat ekstrem omstillings parate, Det får vi ikke kredit for ved at frasalg, men det vil klubben gerne takke jer for og med dette ønsker vi jer  en dejlig jul med familien og et fantastik 2016.

Klubben fylder 70 år, dette er ikke tilfældigt, det er resultatet af kammeratskab og sammenhold.

.